Gudme og Søn - Markedspladsen
Mandag - Fredag Lørdag - Søndag

10:00 - 17:30

10:00 - 16:00

Gudme og Søn
Fields marked with an * are required

Standleje

Kontakt Information:

Standopsætning:

Per ekstra dag: 30,- kr.

7 dage: 200,- kr.
28 dage: 740,- kr.
84 dage: 2100,- kr.
168 dage: 4550,- kr.
336 dage: 7800,- kr.

Du får 50 stk. per uge du lejer

 

 

 

 

Opsætning af varer

Du kan opstille dine varer fra den første dag i din lejeperiode fra kl. 10:00.

Tømning af stand

Tømning af stand sker sidste dag i din lejeperiode inden lukketid.

Bestilling:

Du vil få svar inden for de næste 5 arbejdsdage

Udlejningsbetingelser

Stadeleje

Når du lejer en stand, kan du sætte dine ting op på din første lejedag i løbet af åbningstiden, tømning af stade sker på sidste leje dag inden lukketid.
Priser for leje er 200 kr. per løbende uge (af 7 åbnings dage fx ons, tor, fredag, lørdag, søndag, onsdag og torsdag) ekstra dage 30 kr. per dag. Endeligt afregnes der 15% af omsætningen.
Lejen betales ved bookning i butikken, kontant eller betalingskort eller mobile pay.
Standleje kan ikke refunderes.

Udløb af lejeperiode

Lejeperioden fortsætter IKKE automatisk. Hvis du ønsker at fortsætte lejeperioden, kan vi ikke garantere samme stand. Hvis du vil sikre dig samme stand, er det vigtigt at du booker tid allerede ved lejeperiodens start.

Når lejeperioden udløber og du tømmer din stand, vil en medarbejder kontrollere varerne, som du tager med, og derfor må prismærker ikke fjernes fra varerne. Vigtigt at have din kvittering med, når du henter dine varer.
Din stand skal tømmes den sidste dag i din lejeperiode inden lukketid. Onsdag, torsdag, fredag skal den således være tømt senest kl. 17.30, lørdag og søndag senest kl. 16.00. Stadet kan efter aftale tømmes af Markedspladsen for 100 kr, så det er klar til afhetning, når lejeperioden slutter. Hvis stadet ikke er tømt til tiden, tømmes den ligledes for 100 kr – og efter 7 dage tilfalder varerne Markedspladsen, medmindre du inden da har hentet dem. Der tages forbehold for evt. ekstraomkostninger til bortskaffelse.

Der gives ingen fortrydelsesret på varekøb i butikkerne eller på standleje.

Priser

  •  7 åbningsdage  200 kr.
  • Ekstra dag 30 kr.
  •  28 åbningsdage  740,- kr
  • 168 åbningsdage  4200,- kr.
  • 336 åbningsdage  7920,- kr.

Provision af salg fra stand 15% af omsætningen
Prislabels (50 stk. pr. booket uge) Gratis
Ekstra labels 1 kr. 5 stk.
Manillamærker 1 kr. pr. stk
1-2 varer i aflåst glasmontre Gratis
Vi stiller gratis bøjler til rådighed.

Udbetaling af overskud

Overskud for solgte varer overføres til din konto inden for max 14 arbejdsdage efter endt lejeperiode hvis ikke andet er aftalt.  Er standen lejet i en længere periode, kan der udbetales løbende.

Ejendomsret

Sælgeren indestår for at have uindskrænket ejendomsret og ret til at råde/sælge varerne.

Ansvar

Du er ansvarlig for oprydning af din stand / produkter. Markedspladsen er ikke ansvarlig for tabte, stjålne eller ødelagte genstande. De solgte produkter kan ikke returneres eller reklameres over, men er købt som beset. Vi forsøger at undgå tyveri ved almindelig årvågenhed, butiksdetektiver, og videoovervågning. I tilfælde af brand eller vandskade er markedspladsen ikke erstatningsansvarlig, men dette er normalt dækket af egen indboforsikring.
Der må ikke handles indbyrdes, al handel skal igennem kassen.
Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer og udarbejde tillæg til disse vilkår.

Standen

Standen måler 140 cm gange 170 cm og består af 4 hylder med den dybeste i bunden 60 cm den næste 50 cm, 40 cm og den øverste 30 cm. Deruover er der en rundstok til tøj og nedeunder lidt gulvplads.
Varer må kun placeres på standen og ikke i gangarealet eller andre steder uden forudgående aftale.
Følgende varer må ikke sælges: Dagligvarer, fødevarer, ulovlige kopierede produkter, alkohol, tobak, våben, farlige materialer eller pornografisk materiale. Vi forbeholder os ret til at fjerne upassende varer fra standende.
Varer uden prismærkning inddrages og opbevares 14 dage i butikken, efter de 14 dage tilfalder de markedspladsen.
Det er kun tilladt at bruge prismærker udleveret af Markedspladsen. Vi accepterer ikke andre prismærker. Prismærkerne skal udfyldes med en kort let læselig beskrivelse og pris. Har du brug for at ændre en pris på en vare, skal du fjerne det gamle prismærke og påsætte et nyt prismærke. Kassen accepterer ikke udtværede eller omskrevne prismærker.
Det er ikke tilladt at ændre på standes udformning dvs. påmontere eksempelvis ekstra hylder olign. Det er heller ikke tilladt at stille varer andre steder end på sin stand.

Udsalg på stand

Du skal informere personalet hvis du ønsker at holde udsalg på standen. Hvis du f.eks. vil have 50% udsalg de sidste dage af din lejeperiode, får du udleveret et udsalgsskilt fra personalet i kassen. Du kan vælge mellem tre forskellige udsalgsrabatter. 25%, 50% eller 75%.

Sikkerhed og fortrolighed

Vi opbevarer dine oplysninger strengt fortroligt. Vi samarbejder med Politiet i forbindelse med evt. efterforskning, tyveri vil blive meldt til politiet.
Kontakt: Gudme og søn – Markedspladsen, hvis du har spørgsmål.

God handel

Venlig Hilsen

Gudme og Søn - Markedspladsen